Techsperts

Vertrouwen is goed, controle beter

Meer weten over de producten en diensten van Techsperts?

Techsperts heeft ruime ervaringen in het leveren en beheren van complexe besturingssystemen.
We begrijpen als weinigen hoe mechanica, elektronica en software samen complexe problemen kunnen veroorzaken.

We zijn niet de beste kastenbouwers noch de programmeurs. Maar we snappen als geen ander de combinatie van 2 werelden. Het oplossen van storingen is een kunst. En dat vinden wij toevallig erg leuk en zijn daar goed in. Dus vinden we het ook leuk om samen met u mee te denken hoe systemen en installaties beter functioneren. Minder storingen veroorzaken en vriendelijker te bedienen zijn.
We leverden systemen in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië en zelfs op het mooie Kreta. Dus dat dingetje met verschillende culturen en begrijpen wat je bedoeld kennen wij. Dat wij Nederlandse werknemers ook ideeën hebben en gelukkig vaak meedenken, wij zijn niet bang om fouten te maken. Maar in vele andere culturen is de werknemer juist enorm bang om zijn nek uit te steken en fouten te maken. En dat dus niet doen, dat meedenken dus. En dat heeft gevolgen, in processen en systemen.

Service moet intrinsiek moet in de genen van een bedrijf zitten.

Lees meer

Techsperts heeft ruime ervaringen in het leveren en beheren van complexe besturingssystemen.

Lees meer

Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duisland, Slowakije, Hongarije, Griekenland. Been there. Done that.

Lees meer

Enginering, we love it. Het is zo’n mooi vak. Luisteren naar de klant en een oplossing bedenken die bij zijn proces past.

Lees meer

En we dragen geen geitenwollen sokken. Mag niet, is gevaarlijk in ons vak. Dat groene blaadje heeft een dubbele betekenis.

Lees meer

Door onze ervaringen in de afgelopen 30 jaar heeft Techsperts kennis én een netwerk opgebouwd in bulkhandling en recycling equipment.

Lees meer

Koninklijke Metaalunie
SEW EURODRIVE

Neem contact op

Middenweg 18 a I 4033 CB Lienden I The Netherlands I +31(0)85-3035210 I info@techsperts.nl

Naar boven