Aandrijvingen

U wilt verleid worden

Meer weten over de producten en diensten van Techsperts?

Service moet intrinsiek in de genen van een bedrijf zitten. Wij hebben dan ook geen automatisch bandje en voor onze deur hebben wij geen parkeerplekken voor de directie. U zoekt een bedrijf die reeds tien jaar goede service biedt. Die niet meteen over verkoop begint, dat vinden wij fout.  Vanzelfsprekend dat kleine beetje extra geven is bij ons normaal.
Voorzien in een behoefte en het verlenen van een service, betekent dat je oren moet hebben voor de problemen van de klant maar daarbij moet je ook over de juiste kennis en ervaring beschikken om het probleem snel te analyseren en een passende oplossing te kunnen bieden. 
Bij Techsperts is de klant weer ouderwets koning of eigenlijk zelfs de keizer. Met ruim 25 jaar ervaring in food-, feed-, (bio)energy-, bulk- en de betonindustrie is Techsperts het beste wat u op professioneel gebied kan overkomen.

Techsperts is internationaal inzetbaar, denkt in lange termijn met u mee. All-in of full operational contracten zijn mogelijk. Vaste kosten en geen onaangename verrassingen als dat u beter past. Maar natuurlijk ook op regie basis als u liever flexibel bent.

Hoe vervelend is het als de service bij een bedrijf waar u langdurig mee samenwerkt niet optimaal is. U wilt toch een bedrijf wat net dat stapje sneller loopt, wat in de avonduren en weekenden aanspreekbaar is om direct uw probleem op te lossen? Dat is precies waar wij voor staan, dat is onze kracht! Aandrijvingen, sensoren, besturingen, roeren, mengen, pompen, transporteren en  wegen…..
Het onderhoud in stukjes hakken, storingen door meerdere monteurs laten oplossen, er lekker lang over doen, of liever alles in een keer geregeld? Dus een monteur die begrijpt dat die sensor wel eens de oorzaak kan zijn van die stagnatie? Of die regelmatig terugkerende storing in een procesbesturing eigenlijk een defect kogellager is waardoor een lijn hapert. Meedenken dat is wat wij doen!

Techsperts heeft service hoog in het vaandel. 
Service en dienstverlening daar gaat het om. Je wilt geholpen worden, je gaat op zoek naar een partij naar de behoefte die u heeft. De klanten die bij ons komen met een storing willen dat het vakkundig wordt opgelost. Het oplossen van problemen en daarbij een uitstekende service geven, is de essentie binnen ons bedrijf.
Met ruim 25 jaar ervaring in food-, feed-, (bio)energy-, bulk- en de betonindustrie is Techsperts  wellicht de juiste partner voor uw onderhoud en service. Misschien eens een afspraak maken?

Service moet intrinsiek moet in de genen van een bedrijf zitten.

Lees meer

Techsperts heeft ruime ervaringen in het leveren en beheren van complexe besturingssystemen.

Lees meer

Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duisland, Slowakije, Hongarije, Griekenland. Been there. Done that.

Lees meer

Enginering, we love it. Het is zo’n mooi vak. Luisteren naar de klant en een oplossing bedenken die bij zijn proces past.

Lees meer

En we dragen geen geitenwollen sokken. Mag niet, is gevaarlijk in ons vak. Dat groene blaadje heeft een dubbele betekenis.

Lees meer

Door onze ervaringen in de afgelopen 30 jaar heeft Techsperts kennis én een netwerk opgebouwd in bulkhandling en recycling equipment.

Lees meer

Koninklijke Metaalunie
SEW EURODRIVE

Neem contact op

Middenweg 18 a I 4033 CB Lienden I The Netherlands I +31(0)85-3035210 I info@techsperts.nl

Naar boven