Bio MWM
Biogas

Nee, wij zijn geen groen blaadje

Meer weten over de producten en diensten van Techsperts?

Dat groene blaadje heeft een dubbele betekenis.
A-We geloven in duurzaamheid
B-Bio en energie.

Duurzaamheid is in onze visie machines goed onderhouden. Dat ze langer meegaan. Dat ze niet hoeven te worden weggegooid.
MVO of CSR? Dat hoort ook in de technische dienst thuis.
Door beter onderhoud aan bijv. afzetcontainer systemen voor foodrecycling minder autokilometers om defecte containers te wisselen. Dat is duurzaam.
Het jaarlijks doormeten van elektro motoren (meggeren) en daardoor vast te stellen wat de kwaliteit van de isolatie weerstand is kunnen grotere motoren op tijd worden gelakt of gewikkeld. Dat verlengt de levensduur met misschien wel 100%. En verkort de stilstand van machines en installaties. Daardoor draait alles efficiënter. Dat is duurzaam.
Door het ontwerp van een type met spline vertanding van een van de bijna 200 installaties van een van onze klanten te verbeteren daarbij het aanbrengen van een smeersysteem verlengen we de levensduur met meer dan 100%. Dat is duurzaam.

Energie leveren de WKK’s welke wij o.a. bij biogas installaties leveren. Motoren op aard- of biogas om gelijktijdig warmte en stroom op te wekken. Dat is dus ook groen.

Service moet intrinsiek moet in de genen van een bedrijf zitten.

Lees meer

Techsperts heeft ruime ervaringen in het leveren en beheren van complexe besturingssystemen.

Lees meer

Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duisland, Slowakije, Hongarije, Griekenland. Been there. Done that.

Lees meer

Enginering, we love it. Het is zo’n mooi vak. Luisteren naar de klant en een oplossing bedenken die bij zijn proces past.

Lees meer

En we dragen geen geitenwollen sokken. Mag niet, is gevaarlijk in ons vak. Dat groene blaadje heeft een dubbele betekenis.

Lees meer

Door onze ervaringen in de afgelopen 30 jaar heeft Techsperts kennis én een netwerk opgebouwd in bulkhandling en recycling equipment.

Lees meer

Koninklijke Metaalunie
SEW EURODRIVE

Neem contact op

Middenweg 18 a I 4033 CB Lienden I The Netherlands I +31(0)85-3035210 I info@techsperts.nl

Naar boven