Service Vito

Globetrotters

Meer weten over de producten en diensten van Techsperts?

Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Griekenland. Been there. Done that.  Partners in Afrika en Azië.
Wir sprechen Deutsch, we speak Englisch, nous compris Francais (un petite peu, mais…), megértjük Mayar.
Als Nederlands bedrijf komen we onze afspraken na, snappen we de noodzaak van snel schakelen, denken we out-of-the-box. Zijn daarom vaak sneller, beter en niet zelden goedkoper dan lokale partijen. Het onderhoud van een biogas installatie in Slowakije is in betere handen bij ons. Een ombouw van een installatie in Frankrijk vond plaats binnen het tijdsvenster van 12 uur. Alle materialen ter plaatse, werkvoorbereiding volgens het boekje en monteurs die nét even wat harder liepen en de verplichte Franse pauzes lieten voor de Fransen.

Een simpele aanpassing in Duitsland, maar dan dichtbij Berlijn, sneller en goedkoper vanuit Nederland. Waarom? Effe doorpakken, geen Duitse bureaucratie en gewoon ‘s-morgens om 4.00 in je auto stappen en ’s-avonds heel laat weer thuis. En net zo Gründlich hoor.

Service moet intrinsiek moet in de genen van een bedrijf zitten.

Lees meer

Techsperts heeft ruime ervaringen in het leveren en beheren van complexe besturingssystemen.

Lees meer

Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duisland, Slowakije, Hongarije, Griekenland. Been there. Done that.

Lees meer

Enginering, we love it. Het is zo’n mooi vak. Luisteren naar de klant en een oplossing bedenken die bij zijn proces past.

Lees meer

En we dragen geen geitenwollen sokken. Mag niet, is gevaarlijk in ons vak. Dat groene blaadje heeft een dubbele betekenis.

Lees meer

Door onze ervaringen in de afgelopen 30 jaar heeft Techsperts kennis én een netwerk opgebouwd in bulkhandling en recycling equipment.

Lees meer

Koninklijke Metaalunie
SEW EURODRIVE

Neem contact op

Middenweg 18 a I 4033 CB Lienden I The Netherlands I +31(0)85-3035210 I info@techsperts.nl

Naar boven